karttatDyfishohet fluksi i terheqjes se kartave te identitetit ne Qarkun e Elbasanit. Vetem gjate kater diteve te fundit jane terhequr mbi 8 mije karta. Sipas te dhenave te punonjesve te zyres se aplikimit, gjate diteve te fundit ka pasur fluks te madh si per shtetasit qe aplikojne, ashtu edhe ata qe terheqin karten. Madje numri i atyre qe terheqin eshte me i madh se aplikantet. Per kete arsye eshte zgjatur orari i punes per punonjesit e zyres se aplikimeve dhe te terheqjes se kartave. Zyra punon deri ne oren 20.00 te mbremjes. Me intensitet punohet edhe te shtunen e te dielen. Nderkohe vihet re interes me i madh i shtetasve, qe nuk kane pasaporta dhe nga komuniteti rom.

Advertisements