Presidenca: Zgjedhjet lokale, sipas parashikimeve

Pavaresisht diskutimeve dhe konsultimeve, zgjedhjet lokale ne Kosove do te zhvillohen sipas parashikimeve. Konfirmimi vjen nga Presidenca, sipas se ciles shtyrja e shpalljes se dates se votimeve nuk ka lidhje me shtyrjen e zhvillimit te zgjedhjeve.

Nderkohe presidenti, Fatmir Sejdiu nuk ka ndalur ne takimet e tij me perfaqesuesit politike dhe ata nderkombetare.

Opozita prej muajsh kerkon shtyrjen e zgjedhjeve per ne vitin 2010.

Advertisements