Serish lekundje termeti ne Aquila

Nuk kane kaluar shume kohe tragjedia ne Abruzzo, kur toka eshte lekundur serish duke regjistruar tre termete ne harkun kohor te 30 minutave.

Lekundjet u ndjene mengjesin e sotem dhe kane patur magnituda 2.3, 2 dhe 2.4.

Nderkohe edhe mbremjen e kaluar toka e Aquila-s eshte tronditur nga nje levizje me e fuqishme me magnitude 3.6.

Advertisements