Hackeri italian futet ne sistemet e NASA-s

Nje 20 vjecar nga Kaljari i Italise ka arritur te futet ne sistemet kompjuterike te NASA-s.

Hackeri italian ka arritur qe te futet ne sistemet kompjuterike te agjencise hapesinore amerikane duke ‘dhunuar’ nje kompjuter.

20 vjecari akuzohet per akses abuziv ne sistemet informatike dhe shkaterrim te nje sistemi ushtarak kompjuterik, akuza qe mund t’i kushtojne deri ne 6 muaj burg.

Advertisements