armela imerajNë këtë numër telefoni 044 80 10 50 denonconi pa ngurrim çdo presion e kërcënim njerëzish me pushtet që synojnë marrjen me pahir të votës së mësuesve, nënpunësve, mjekëve, njerëzve në ndihmë ekonomike. Kjo është dita e qytetarëve dhe e një fitoreje historike për Shqipërinë. Duke vërejtur se ka kudo qytetarë që nuk gjejnë emrin në qendrën e votimit, Partia Socialiste vë në dispozicion numrin e telefonit – 044 80 10 50 ku bëhet direkt verifikimi i listës dhe jepet vendndodhja e saktë e qendrës së votimit.
Ndërkohë po në këtë numër telefoni 044 80 10 50 denonconi pa ngurrim çdo presion e kërcënim njerëzish me pushtet që synojnë marrjen me pahir të votës së mësuesve, nënpunësve, mjekëve, njerëzve në ndihmë ekonomike. Kjo është dita e qytetarëve dhe e një fitoreje historike për Shqipërinë. Mbeten dhe 3 orë e gjysmë për të dhënë votën tuaj. 044 80 10 50 është numri ku do të gjeni mbështetje për të votuar pa pengesë dhe për të denoncuar çdo pengesë.

Advertisements